14-01-2019

ingangsdatum vernieuwde vakkennis

De vernieuwde vakkennis gaat niet 1 januari 2019 in maar 1 april 2019.

Lees meer
13-12-2018

erkenning examinatoren bijlage IV

alle examinatoren machinist VB (Reizigers of Goederen) die zijn opgeleid en gecertificeerd voor het afnemen van de huidige praktijkexamens machinist, krijgen zodra de wetswijziging is doorgevoerd, ook een certificaat voor bijlage IV, naast het certificaat voor bijlage V/VI examens.

Lees meer
13-12-2018

zakboekjes wagencontroleur bij theorie examen

In de afgelopen periode heeft VVRV vragen gekregen over het zakboekje dat bij het theorie examen wagencontroleur door VVRV ter beschikking wordt gesteld, om te raadplegen tijdens het examen.

Lees meer
11-12-2018

Vernieuwd examenprogramma machinist vergunning bijlage IV machinistenrichtlijn (2)

Op de pagina machinist vindt u een volgend concept van het examenprogramma machinist vergunning bijlage IV machinistenrichtlijn. De wijze van examinering is daarin uitgewerkt. Reacties zijn welkom.

Lees meer
13-11-2018

vernieuwd examenprogramma machinist vergunning bijlage IV machinistenrichtlijn

Op  de pagina machinist staat het concept van het vernieuwde examenprogramma machinist, geheel in lijn met bijlage IV van de machinistenrichtlijn. Reacties zijn welkom.

Lees meer
04-11-2018

vernieuwde vakkennis per 1 januari 2019

Inmiddels staan op de website van VVRV tien vernieuwde clusters vakkennis en één toegevoegd cluster. De clusters zijn vernieuwd als gevolg van de aanpassingen in het examenprogramma Machinist conform bijlage IV-Vergunning (machinistenrichtlijn) en vormen het bronmateriaal voor het examen.  Het vernieuwde examen en de vernieuwde vakkennis worden per 1 januari ...

Lees meer