Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties? Via onderstaand e-mailadres kunt u deze bij ons melden.

Examenuitslagen worden binnen 7 werkdagen na examendatum verstrekt aan de aanvrager van het examen.

 

ARCHIEF 

Informatie van de overheid moet goed vindbaar zijn. Zowel informatie van nu als van vroeger. Oude informatie kan belangrijk zijn voor onze geschiedenis of cultuur. Ook kunnen burgers en bedrijven rechten ontlenen aan de informatie op een overheidswebsite. In een rechtszaak bijvoorbeeld kan infornmatie van een overheidswebsite als bewijsmiddel worden gebruikt. Daarom worden oude pagina’s van deze website bewaard. Dagelijks wordt een kopie gemaakt.
Wilt u weten wat er eerder stond op deze website van VVRV, kijk dan op https://minienw.sitearchief.nl/?subsite=vvrv#archive

 

Crown Business Center
Boerhaavelaan 40
2713 HX  Zoetermeer
T:     06 232 77 442
E:     info@vvrv.nl

U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. VVRV bevindt zich op de 10e verdieping.

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

Crown Business Center is uitstekend per OV bereikbaar. Het kantoor ligt pal op station Zoetermeer en Randstadrail station Driemanspolder. Naast de uitgang van het station ligt de ingang van Crown Business Center. 

Bereikbaarheid met de auto

Cronw Business Center ligt pal aan de A12 van Gouda naar Den Haag vv.  Er is een parkeergarage; indien er plaats vrij is, kunt u daar parkeren; de ruimte is echter beperkt. Ook kan in de omgeving gratis worden geparkeerd. Ook die ruimte is beperkt.