Google maps laden...

Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties? Via bijstaand formulier kunt u deze bij ons melden.

Examenuitslagen worden binnen 7 werkdagen na examendatum verstrekt aan uw opleider/werkgever. Deze kunt u dan ook bij uw opleider/werkgever opvragen.

VVRV

Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV  DEN HAAG

U kunt zich melden bij de receptie op de begane grond. VVRV bevindt zich op de 19e verdieping.

T 06 232 77 442
E info@vvrv.nl

 

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer

De Malietoren bevindt zich op een kleine 5 minuten loopafstand van het centraal station. U loopt het station uit en gaat rechtsaf de Bezuidenhoutseweg op. Aan de overkant van de weg aan uw linkerhand staat een hoog grijs gebouw met halve driehoeken: de Malietoren. 

Bereikbaarheid met de auto

Komende vanuit Rotterdam (A13), Amsterdam (A4), Utrecht (A12):

Borden Den Haag (A12) volgen en voorbij het Prins Clausplein afrit 2: Den Haag-Centrum nemen.
Bij alle drie de stoplichten rechtdoor, bij het derde stoplicht is de Malietoren, groot grijs gebouw zichtbaar aan uw linkerhand. 1e straat linksaf, u komt aan de achterzijde van het pand en treft de oprit naar de parkeergarage aan. Wij kunnen geen parkeerplaatsen reserveren. Mocht er in de parkeergarage van de Malietoren geen plek zijn, kunt u uitwijken naar bijvoorbeeld het Q-Park Centraal Station New Babylon aan de Prinses Irenestraat.

Komende vanuit Wassenaar (A44):

Linksaf richting Voorburg (Laan van NOI). Direct na het Haagse Bos rechts afslaan (Bezuidenhoutseweg).            

Informatie over bereikbaarheid Den Haag

Wilt u regelmatig op de hoogte worden gehouden van de bereikbaarheid van ons kantoor of Den Haag in het algemeen, dan is het de moeite waard om eens naar www.denhaag.nl/bereikbaarheid te gaan. Op deze site is veel nuttige, actuele informatie te vinden over verkeersmaatregelen, wegwerkzaamheden in en rond de stad.

Trajectcontrole A12

Op de A12 bij Leidschendam-Voorburg geldt trajectcontrole. Wie tussen het Prins Clausplein en de afslag Mariahoeve sneller rijdt dan 80 kilometer per uur, krijgt automatisch een bekeuring.

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.