13-02-2020

VVRV verhuist naar Zoetermeer 

crown-business-center-1.gif

Op 30 en 31 maart verhuist VVRV van de Malietoren in Den Haag naar het Crown Business Center in Zoetermeer. Op die dagen zal onze bereikbaarheid wat minder goed zijn, we doen ons best om u zoveel mogelijk te woord te staan. 

In Zoetermeer gaan we 4 kamers gebruiken op de 10e etage van het Crown Business Center: één kamer met de simulator, één examenkamer. één kamer voor het examenbureau/secretariaat en één multifunctionele kamer (vergaderen, werken, examineren).

Het Crown Business Center is gelegen pal naast NS station Zoetermeer en RandstadRail station Driemanspolder, de loopafstand vanaf de uitgang van het station is een paar meter. Via de A12 is VVRV ook per auto goed bereikbaar.

De reden voor de verhuizing is gelegen in de wens om de kosten van VVRV zoveel mogelijk te beperken: de lokatie waar we nu naar toe verhuizen is 50 % goedkoper dan de lokatie waar we vandaan komen. 

crown-business-center-2.gif

Onze adresgegevens worden: Stichting VVRV,Crown Business Center, 10 e etage, Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd 06 - 232 77 442; daarnaast zijn we vanaf 1 april ook lijn bereikbaar op nummer: 079-7470253.

Voor examenkandidaten is het belangrijk om ook het bericht te lezen over de manier waarop de examens in Zoetermeer zullen worden afgenomen, want dat zal anders gaan dan tot nu toe. Zie het aparte nieuwbericht hierover op onze website.

Terug naar het overzicht