20-03-2020

cornw business center

verhuizing VVRV naar Zoetermeer uitgesteld


De geplande verhuizing  van VVRV op 30 en 31 maart van de Malietoren in Den Haag naar het Crown Business Center in Zoetermeer wordt vanwege het Corona virus uitgesteld.  Er zijn te veel issues en onzekerheden om nu te verhuizen. Zodra de situatie dat toelaat, gaan we zo snel mogelijk verhuizen.  Op die dagen zal onze bereikbaarheid wat minder goed zijn, we doen ons best om u zoveel mogelijk te woord te staan. We laten u via de website weten wanneer de verhuizing is gepland. Voor alle geplande examens laten we tijdig weten of deze in Den Haag of in Zoetermeer zullen worden afgenomen. Dat communiceren we naar de aanvragers van de examens, zij informeren de kandidaten.

In Zoetermeer gaan we 4 kamers gebruiken op de 10e etage van het Crown Business Center: één kamer met de simulator, één examenkamer. één kamer voor het examenbureau/secretariaat en één multifunctionele kamer (vergaderen, werken, examineren).

Het Crown Business Center is gelegen pal naast NS station Zoetermeer en RandstadRail station Driemanspolder, de loopafstand vanaf de uitgang van het station is een paar meter. Via de A12 is VVRV ook per auto goed bereikbaar.

De reden voor de verhuizing is gelegen in de wens om de kosten van VVRV zoveel mogelijk te beperken: de lokatie waar we nu naar toe verhuizen is goedkoper dan de lokatie waar we vandaan komen. 

Onze adresgegevens worden: Stichting VVRV,Crown Business Center, 10 e etage, Boerhaavelaan 40, 2713 HX Zoetermeer. Ons telefoonnummer blijft ongewijzigd 06 - 232 77 442.

Voor examenkandidaten is het belangrijk om ook het bericht te lezen over de manier waarop de examens in Zoetermeer zullen worden afgenomen, want dat zal anders gaan dan tot nu toe. Zie het aparte nieuwbericht hierover op onze website.


Terug naar het overzicht